Witam na forum o zwierz±tkach. Je¶li masz pupilka lub wiedze o nich to zarejestruj się. Jest supcio. ZAPRASZAM!
Uwaga ogłaszam konkurs walentynkowy na forum. I chciałam stokrotnie przeprosić że nagrody z poprzedniego konkursu nie zostały jeszcze wręczone:( Jest mi przykro i chciałam was przeprosić więc kitce i julce dokupię jeszcze jaki¶ smakołyk;]
A teraz wróćmy do tematu. Więc ogłaszam konkursik:D Który będzie polegał na tym że wysyłacie zdjęcia swoich gryzoni: (macie do wyboru 2)
a) z jakim¶ serduszkiem np. z maskotk±
b) W dowolnym programie wkleicie jakie¶ walentynkowe zdjęcie:D
Bardzo zachęcam do brania udziału. Nagrody te co w poprzednim konkursie:D Pozdroawiam
p.s przysyłajcie prace na adres madzialobo@buziaczek.pl do 25.02. PóĽniej wybiorę najładniejsze prace i już około 30.02 powinny pojawić się wyniki.
Myszeczko wiem że masz kota i myszke, ale niestety możesz wysłać tylko jedn± prace. Dostałam od ciebie już jedna z myszka jest bardzo ładna drugiej nie wysyłaj pozdro...
Pies
ja wysłał±m z Borkiem Doszła? Dawno mnie na forum nie było
hehe napisz ile masz prac i czy moja doszła
Ostatnio edytowany przez Koteczek22 (2008-02-15 08:50:20)
tak doszła mam trzy prace. macie jeszcze dwa dni na wysyłanie prac xD Pozdrowionki ;] ;*
Już mam trzy prace i nie mozna juz wysyłać prac. Wszystkie prace s± piekne. No ale musze wybrać niedługo wyniki xDD
1. Koteczek22
Wyróżnienia:
2. Julka22
3. Myszeczka
Gratuluje wszystkim nagrody dostarę w tygodniu. xD Pozdro
Julka22 dostała już nagrodę któr± było 5 witaminek...pozostałym wy¶le jutro ;] Pozdrawiam
Pies
Jupi wygrałam! <jupi> <hura> Ale radocha hihi xD czekam na nagrody i gratuluje pozostałym UCZESTNIKOM xD ;]